Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@05:46:28 GMT

جذب گردشگر باید توسط جذابیت گردشگری ایجاد ‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۸۴۰۹۱

جذب گردشگر باید توسط جذابیت گردشگری ایجاد ‌شود

گلپایگان- معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سازمان برنامه و بودجه به وعده خود در پرداخت ۵۰۰ میلیارد تومانی به هشت بانک را عملی نکرده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان گلپایگان، علی منصوری امروز(پنجشنبه) در کارگروه اشتغال شهرستان گلپایگان، اظهار کرد: جذب گردشگر باید توسط جذابیت گردشگری ایجاد ‌شود و برای جذابیت گردشگری گاهی وام نیاز نیست و فقط می‌توان وام بلاعوض پرداخت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: گلپایگان جاذبه گردشگری دارد و برای جذب گردشگری جشنواره محلی در دستور کار قرار گیرد، باید برنامه بلند مدت نه به سبک سنتی بلکه متناسب با  ۱۰ سال آینده شهرستان مانند در آمد سرانه، میزان اشتغال و زیر ساخت‌ها مورد توجه قرار گیرد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در حد توان برای اشتغالزایی این شهرستان کمک می‌شود، گفت: تمام ظرفیت‌های شهرستان خاص و پیشرو نیست بلکه برنامه الگوی توسعه اقتصاد و اشتغال باید با توجه به نیارهای شهرستان ستجیده و سرمایه گذاری شود.

وی با بیان اینکه وزیر جهاد کشاورزی در زمینه ایجاد ۱۰ رشته توافق کرده که یکی از آن‌ها گیاهان دارویی است، تصریح کرد: تأمین سرمایه در گردش یک شرکت بزرگ بهتراست و در این زمینه بانک‌ها برنامه جدیدی راه‌ندازی خواهند کرد.

منصوری تصریح کرد: وظیفه دولت کمک فنی و اعتباری است یعنی پرداخت یارانه سود تسهیلات نیست بلکه وظیفه دولت تنها توسعه بازار است.

وی گفت: در ۱۲ سال گذشته کشور در سال پنج هزار تن فرش صادر می‌کرد که اکنون به ۴۰۰ تن در سال رسیده است، بنابراین اگر به دار قالی وام بدهیم فضای بازار را توسعه داده و دارهای قالی زده می‌شود.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: ضمانت روستایی مشکل دارد و بانک‌ها به وعده پذیرش وصیغه‌ها عمل نکردند که در بودجه سال ۹۸ به صندوق  ضمانت روستایی پیشنهاد شده که وام داده شود.

وی گفت: از سال ۹۲ تا ۹۶ سهم اشتغال روستایی صفر بوده اما سال گذشته به ۲۵ درصد اشتغال کشور رسیده است یعنی وام‌های اشتغتل روستایی با وجود کم بودن اثر گذار بوده است.

منصوری با اشاره به اینکه از مجلس تقاضای اختیاز تغییر بانک‌ها و تغییر میزان همکاری آن‌ها را به وزارت کار خواستار شدیم، گفت: سازمان برنامه و بودجه به وعده خود در پرداخت ۵۰۰ میلیارد تومانی به هشت بانک را عملی نکرده است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بوم گردی تسهیلات بانکی سازمان برنامه و بودجه گردشگری گلپایگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۴۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است

به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ امیر حسن‌زاده، در کارگروه اشتغال استان کرمان عنوان کرد: دستگاه‌ها به اشتغال‌های شرکت‌های زیرمجموعه خود نیز توجه داشته باشند و آنها را در سامانه تعهد اشتغال استان ثبت کنند.   وی افزود: پشت هر موافقت اصولی باید یک اشتغال ثبت شود و هر دستگاهی موافقت اصولی صادر می‌کند، ثبت اشتغال آن را هم رصد کند.    معاون اقتصادی استاندار کرمان تصریح کرد: اشتغال‌هایی که در حوزه اصناف ایجاد می‌شوند نیز قابلیت ثبت در سامانه تعهد اشتغال را دارند.    حسن‌زاده، افزود: با رفع مشکل فنی سامانه جستجوی شغل، اطلاع‌رسانی کامل به عموم جامعه و دانشگاه‌ها صورت گیرد تا فرصت‌های شغلی و تقاضاهای شغلی ثبت شوند.   وی در خصوص تسهیلات اشتغال تبصره 18 قانون بودجه که اکنون به تبصره 2 تغییر کرده است، گفت: امسال سهم ما ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعلام شده و از سویی دستگاه‌های مشمول هم بیشتر شده‌اند.    حسن‌زاده، ادامه داد: همچنین تمام استان‌ها در این تسهیلات به یک اندازه دیده شده‌اند که در این خصوص مکاتباتی را با وزارتخانه انجام داده‌ایم تا اصلاح گردد.    معاون اقتصادی استاندار کرمان گفت: با اقداماتی از جمله تسهیلگری صدور مجوزها و تامین زیرساخت، خود مردم به سمت سرمایه‌گذاری و اشتعال می‌آیند. 

دیگر خبرها

  • تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس