Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه بازرس جامعه حرفه ای اقامتگاه های بوم گردی کشور حال این روزهای اقامتگاه های بوم گردی را ناخوش توصیف کرد و گفت: متاسفانه تمام وعده هایی که برای حمایت داده بودند، در حد همان وعده ها ماند.

یاور عبیری در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به چالش هایی که اقامتگاه های بوم گردی کشور با آن مواجه اند، اظهارکرد: از حدود یک سال و نیم پیش که بیماری کرونا شیوع پیدا کرده اقامتگاه های بوم گردی کشور با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند و تعدادی زیادی از آنها هم مغلوب این مشکلات شده و از گردونه فعالیت خارج شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد:  متاسفانه طی این مدت بخش دولتی توجه چندانی به این مراکز اقامتی نداشته و نتوانسته رافع مشکلات آنها باشد.

این فعال گردشگری تاکید کرد: هرچند سال گذشته دولت مصوب کرد به منظور حمایت از مراکز اقامتی از جمله اقامتگاه های بوم گردی وام های آنها را به مدت شش ماه از مهر 1399 تا نوروز 1400 امهال می کند، اما طی این مدت چنین اتفاقی نیفتاد.

وی افزود: این دستورالعمل به همه بانک های کشور ابلاغ شده بود، اما بانکها زیر بار این کار نرفتند و فعالین گردشگری در حوزه اقامتگاه های بوم گردی را وادار به پرداخت اقساطشان کردند.

عبیری تاکید کرد: معاون گردشگری وزارتخانه در رسانه ها اعلام کرد که مصوبه امهال وام گرفته شده و هر استان خودش پیگیری های لازم را انجام دهد که برای نمونه ما در کرمانشاه مکاتباتی را با استانداری، اداره کل میراث فرهنگی و سازمان بازرسی داشتیم، اما بانک ها زیربار نرفتند و موفق به این کار نشدیم.

وی افزود: وادار کردن بانک ها به امهال وام ها اقدامی است که باید از بالا انجام گیرد نه اینکه استانها خودشان پیگیری کنند،  چراکه وقتی بانک ها دستور معاون گردشگری کشور را اجرایی نمی کنند، چطور می خواهند به پیگیری ها و حرف های یک فعال گردشگری که در روستا فعالیت می کند، گوش کنند.

بازرس جامعه حرفه ای اقامتگاه های بوم گردی ایران تاکید کرد: طبق بررسی هایی که در استان های مختلف انجام داده ام، اقامتگاه های بوم گردی در همه استان ها چنین شرایطی را دارند و حال اگر مسئولین کشور مدعی هستند که برای آنها کاری انجام داده اند و بانک ها را وادار به امهال وام ها کرده اند، آمار آن را بصورت دقیق در اختیار ما قرار دهند.

این فعال گردشگری افزود: بخاطر همین بحث عدم امهال وام ها برخی از اقامتگاه های بوم گردی که دچار خسارت مالی شده بودند، مجبور شدند که این حرفه را رها کنند.  

وی در ادامه به بحث تسهیلات کرونایی که قرار بود به اقامتگاه های بوم گردی پرداخت شود نیز اشاره کرد و گفت: طبق مصوبه ای که در این رابطه ابلاغ شده تسهیلات در نظر گرفته شده برای اقامتگاه های بوم گردی بسیار کم و با سود بالا بود که دوباره باری را بر دوش این مراکز اقامتی زیاد می کرد و از سوی دیگر آنچنان بسته حمایتی نبود که مورد استقبال واقع شود.

عبیری در ادامه با بیان اینکه اقامتگاه های بوم گردی در وضعیت مناسبی نیستند، افزود: تا سال گذشته هر بار که بیماری کرونا در کشور تشدید می شد، اقامتگاه های بوم گردی نیز به مانند بسیاری دیگر از حوزه ها تعطیل می شدند، اما از حدود چند ماه پیش اقامتگاه ها را جزو مشاغل ضروری گروه یک قرار داده اند، با این حال فرقی چندانی هم برایمان ندارد، چون هربار می خواهیم مسافر بگیریم، تمام مسیرها بسته است و مسافری نمی آید.

وی تصریح کرد:  در حال حاضر حدود 95 درصد از ظرفیت اقامتگاه های بوم گردی خالی است و بجز در ایام عید نوروز که مسیر ها باز بود، در سایر ایام میهمانی نداشته ایم.

بازرس جامعه حرفه ای اقامتگاه های بوم گردی در ادامه به روی کار آمدن دولت جدید در یکی دوماه آینده هم اشاره کرد و گفت: امیدواریم دولت بعدی حمایت لازم را از اقامتگاه های بوم گردی به عنوان مراکز اقامتی نوپا  داشته باشد.

وی گفت: انتظار داریم کسی را به عنوان وزیر گردشگری انتخاب کنند که مدیری توانمند باشد و تعامل بین دستگاهی خوبی داشته باشد، چراکه گردشگری صنعتی است که فقط مربوط به یک وزارتخانه نیست و برای رشد آن تعامل بین دستگاهی را می طلبد.

عبیری خاطرنشان کرد: وزیر گردشگری آینده باید قدرت چانه زنی بالایی برای حفظ و ارتقاء صنعتی که روبه نابودی است داشته باشد و گردشگری را به عنوان یک صنعت که جایگاه مهمی در دنیا دارد، مورد توجه قرار دهد.

وی در پایان یادآورشد: فعالین اقامتگاه های بوم گردی کسانی هستند که باعث مهاجرت معکوس شده اند، روستاها را آباد کرده اند، امنیت را به همه جا برده اند و برای مردم روستاها درآمدزایی و ایجاد اشتغال کرده اند، بنابراین باید نگاه ویژه ای به آنها داشته باشد.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كرمانشاه استانی فرهنگی و هنری اقامتگاه های بوم گردی کروناویروس همه باهم علیه کرونا اقامتگاه های بوم گردی کشور اقامتگاه های بوم گردی مراکز اقامتی امهال وام بانک ها وام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۳۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدی: همه در نیروی هوایی پای کار عملیات وعده صادق بودند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در بیست و سومین دوره رزم مقدماتی نخبگان مرکز آموزش ۰۱ شهیدان سرباز نیروی زمینی با اشاره به نامگذاری نیروی هوایی ارتش به نام الهی از سوی امام خمینی (ره) گفت: این نامگذاری معمار کبیر انقلاب اسلامی وظیفه همه ما را در این نیرو صد چندان کرده است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش درخصوص اقدامات منافقین در ابتدای انقلاب و نقش نیروی هوایی ارتش تصریح کرد: یکی از خیانت‌های منافقین انحلال ارتش بود که با درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی این توطئه دشمنان خنثی شد.

واحدی، نقش نیروی هوایی ارتش را در ابتدای جنگ بی بدیل و کلیدی توصیف کرد و افزود: نیروی هوایی در تمام طول هشت سال دفاع مقدس یا نوک پیکان عملیات‌ها بود یا پشتیبانی کننده آن، این نیرو عملیات‌های بسیار زیادی در طول جنگ انجام داد و به لطف خدا و با غیرت کارکنان از تمام اینها سربلند بیرون آمد.

وی به تشریح عملیات پیچده "حمله به اچ ۳" پرداخت و گفت: عملیات حمله به اچ ۳ هنوز در بسیاری از دانشگاه‌های نظامی دنیا به عنوان یک عملیات هوایی بسیار پیچیده و منحصر به فرد تدریس می‌شود، طی مسافت بسیار زیاد با جنگنده اف ۴ و سه مرحله سوختگیری هوایی و انهدام بیش از ۵۰ فروند هواپیمای عراقی روی باند در دورترین نقطه خاک عراق به مرز‌های کشورمان، این عملیات را منحصر به فرد کرده است.

واحدی افزود: نیروی هوایی ارتش امروز از هر زمان دیگری آماده‌تر است، ما آمادگی داریم بصورت شبانه‌روزی از این مرز و بوم در برابر تهدیدات دشمنان ایستادگی کنیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش به عملیات وعده صادق نیز اشاره کرد و گفت: رژیم صهیونیستی در حمله به ساختمان کنسولگری کشورمان در سوریه مرتکب خطای بدی شد و باید جواب دندان شکنی دریافت می‌کرد، وقتی روحیه همکارانم در نیروی هوایی را دیدم، به آینده این نیرو امیدوارتر شدم، چون تمام چهره‌ها مصمم و بدون واهمه از دشمن همه پای کار این عملیات بودند.

وی خطاب به کارکنان وظیفه نخبه گفت: شما نخبگان این کشور هستید، ما در نیروی هوایی به تخصص شما نیاز داریم، بدانید که آینده ساز این کشور شما هستید و یک لحظه ایستادن و کند حرکت کردن در مسیر پیشرفت ایران ممکن است سال‌ها باعث عقب افتادگی شود.

واحدی با اشاره به توطئه‌های دشمنان به منظور فرار مغز‌ها و نخبگان از کشور، خاطرنشان کرد: نخبگان عزیز باید بدانید که چرخ اقتصاد، صنعت و فرهنگ این کشور به دستان شما حرکت می‌کند و مواظب تبلیغات دروغین دشمنان باشید و تا می‌توانید در خدمت این کشور و مردم باشید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران مقصدی جذاب برای اندونزیایی‌ها
  • سفر بدون ویزای ۱۱ کشور به چین تمدید شد/ ایران در این فهرست نیست؟
  • سفر بدون ویزای ۱۱ کشور به چین تمدید شد/ ایران در این فهرست قرار دارد؟
  • سفر بدون ویزا به چین تمدید شد
  • واحدی: همه در نیروی هوایی پای کار عملیات وعده صادق بودند
  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • اقامتگاه‌های ارزان و اقتصادی در آبادان
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند